miercuri, 28 aprilie 2010

Iron Man 2 (2010)

Iron Man 2

Regia
Jon Favreau

Cu
Gwyneth Paltrow, Don Cheadle, Robert Downey Jr. 

Lumea întreagă ştie că inventatorul miliardar Tony Stark este supereroul Iron Man. Guvernul, presa şi chiar publicul fac presiuni asupra genialului inventator pentru ca acesta să-şi doneze imbatabila armură oamenilor de ştiinţă ai armatei, dar lui Tony îi este teamă că revoluţionara tehnologie va ajunge în mâini greşite. Cu Pepper Potts şi James Rhodes alături, Tony creează noi alianţe şi se confruntă cu distrugătoare noi forţe, printre care criminalul Vanko, dar şi fabricantul de arme Justin Hummer.Acum a devenit clar: Tony Stark este Iron Man. Dar se va multumi genialul si schimbatorul inventator cu noul sau rol sau umerii i se vor incovoia din cauza marii sale responsabilitati, aceea de salvator, dar si distrugator al lumii? Cand Tony Stark cade prada alcoolismului, armura lui este folosita de bunul sau prieten Jim Rhodes......

Bianca Drăguşanu bătută de Botezatu

Bianca a dezvaluit ca semai afla cineva in apartament atunci cand Catalin Botezatu a batut-o

sâmbătă, 17 aprilie 2010

Sasha Lopez feat. Anda Adam – Madam (Videoclip)


 Anda Adam  !
Clipul piesei “Madam” al lui Sasha Lopez feat. Anda Adam poate fi de acum vizionat. Va aratam acum ceva timp cateva imagini si un making of de la filmari, acum va prezentam clipul realizat in regia lui Alex Ceausu (Ador Media).
Am participat la filmari (s-a intamplat sa apar in cateva cadre, iar atmosfera de acolo a fost grozava. Anda a dat dovada de mult profesionalism si energie pozitiva, este o draguta si are o piele foarte fina, iar Sasha Lopez, pe langa faptul ca este foarte comunicativ si prietenos, se descurca foarte bine la capitolul actorie, el jucandu-si rolul extrem de bine.
Acum va las sa vizionati videoclipul si astept parerile voastre AICI ->; CLUB 13 CHAT
.

vineri, 9 aprilie 2010

Batranul nebun care a strans 6 milioane de vizite pe Youtube

Batrana din China cu 2 Coarne

 Are 2 coarne  naturale si nu vrea sa renunte la ele
Bătrâna în vârstă de 101 ani, ce are un corn în frunte, a confirmat faptul că-i mai creşte unul şi mai mult decât atât, ea de abia aşteaptă acest moment, infomează www.metro.co.uk.

Zhang Ruifang a observat cornul din partea stângă a frunţii sale, care continua să crească, pentru prima dată, în 2009. În prezent, acesta măsoară 6 centimetri lungime. Ea spune că doctorii au confirmat faptul că un al doilea corn, în partea dreaptă a frunţii, este pe punctul de a creşte. Zhang a refuzat ofertele de îndepărtare a excrescenţei, deoarece niciodată nu a avut atât de mulţi vizitatori şi oameni care să-i ureze toate cele bune, la ea acasă, în Linlou, estul Chinei.



joi, 8 aprilie 2010

From Paris with Love (2010)


Sinopsis From Paris with Love

 Din Paris, cu dragoste

Asistentul personal al Ambasadorului SUA în Franţa, James Reece (Jonathan Rhys Meyers), duce o viaţă de invidiat la Paris. Cu o superbă franţuzoaica pe post de iubită, adevarata lui pasiune ramane jobul său de începător din cadrul CIA-ului. Tot ce işi doreste acum James este să ajungă un agent în toată regula şi să aibă parte de cât mai multă acţiune şi adrenalină. Aşa că în momentul în care i se oferă posibilitatea de a avansa în cadrul CIA-ului, nu-i vine să creadă ce noroc a dat peste el. Totul până în momentul în care îl cunoaşte pe noul său partener, agentul special Charlie Wax (John Travolta).
Un obsedat de arme, mereu pus pe glume proaste, care abia asteaptă să-i scape degetul pe trăgaci, Wax a fost trimis la Paris pentru a opri un atac terorist.  Alături de noul său partener, James este atât de norocos încât are ocazia să vadă o faţă obscură şi complet ilegală a Parisului, printr-o ploaie de gloanţe şi explozii în lanţ. De-a dreptul marcat de aceste experiente, James visează deja la clipa în care va putea lucra din nou în spatele biroului, numai că ceea ce nu ştie încă este că nu există cale de întoarcere, odată ce s-a expus pericolului.
John Travolta şi Jonathan Rhys Meyers îşi unesc forţele pentru a aduce din 5 februarie în cinematografe cel mai exploziv film al sezonului: Din Paris, cu dragoste.

Film - Shutter Island (2010)

Shutter Island - 2010

Executor al agenţiei federale de aplicare a legii - US Marshals, Teddy Daniels ajunge împreună cu partenerul său Chuck pe mica insulă Shutter, unde se află un ospiciu pentru tratarea condamnaţilor cu tulburări mentale. Cei doi investighează evadarea unei criminale, dar nimic în acest ospiciu nu este ceea ce pare. Şi nici Teddy Daniels nu este. Se află acolo pentru a găsi o pacientă disparută? Sau a fost trimis pentru a investiga zvonurile care denunţă practici extreme de tratare a bolnavilor? Pe măsura ce Teddy şi Chuck se apropie de adevăr, acesta este din ce în ce mai greu de surprins, iar cei doi încep să se teamă că nu vor mai părăsi niciodată Shutter Island. Pentru că cineva încearcă să-i facă să-şi piardă minţile...



Film - The Princess and the Frog (2010)

The Princess and the Frog (2010)
Prinţesa şi Broscoiul

"The princess and the frog" este un musical si un film de familie ce consemneaza reintoarcerea la animatiile traditionale in format 2D, starnind deja o vie controversa legata de faptul ca eroina principala este prima printesa de culoare din istoria bogata a desenelor animate marca Walt Disney.

Povestea se centreaza pe viata Tianei, o tanara si frumoasa printesa de origine afro-americana, in varsta de 19 ani, care locuieste impreuna cu mama sa Eudora in luxosul Cartier Francez din New Orleans, in timpul asa-zisei Epoci a Jazz-ului. Actiunea se complica prin interventia nedorita a doctorului Facilier, un magician voodoo si un ghicitor, care joaca rolul personajului negativ al basmului, precum si a mamei Odie - o preoteasa voodoo in varsta de 200 de ani. Pata de culoare este reprezentata de Louis, un aligator simpatic care interpreteaza muzica de jazz la trompeta. Bazat pe clasicul basm al printului transformat in broasca de catre un vrajitor rauvoitor, care redevine om dupa ce este sarutat de aleasa inimii lui, filmul de fata constituie una dintre cele mai frumoase povesti de dragoste din toate timpurile.