vineri, 1 februarie 2013

SCANDALOS ! Afla motivul pentru care 2 manelisti au injunghiat un taximetrist

 Romania ! Da, tara in care manelele sunt la putere ! Stim replica : "Nu ascult manele ... dar la un chef merg !"

Romania tara in care totul este posibil  ! Tara in care televiziunile invita  la emisiuni analfabeti doar pentru  audienta !

Romania tara in care daca nu asculti manele risti sa fii injunghiat !

Si asta nu e o gluma sau o exagerare ! Doi tineri manelisti din Alexandria sunt cercetaţi penal pentru loviri şi alte violenţe, după ce au înjunghiat un taximetrist, nemulţumiţi că acesta nu a vrut să le pună manele în maşină.


 Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Teleorman, taximetristul a povestit că cei doi tineri s-au urcat în autoturism în staţia de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Alexandria, iar pe drum i-au cerut să le pună manele.  Şoferul a refuzat, iar clienţii, care erau băuţi, au început să îl înjure, astfel că taximetristul le-a cerut să coboare din maşină, însă tinerii au refuzat, informează Mediafax.
Ulterior, cei doi au solicitat să coboare, iar taximetristul a oprit maşina, însă unul dintre tineri l-a îmbrâncit, iar celălalt i-a pulverizat spray paralizant în faţă şi l-a înjunghiat în spate. Taximetristul a încercat să se apere, iar agresorii au spart luneta maşinii şi au fugit. Şoferul a sunat la 112, apoi a mers singur la Spitalul Judeţean Teleorman, dar nu a rămas internat. Cei doi suspecţi au fost identificaţi de poliţişti, fiind cercetaţi pentru loviri sau alte violenţe.

Concluziile le trageti singuri