vineri, 14 decembrie 2012

Jennifer Lopez intra in spiritul Craciunului – VIDEO

Jennifer Lopez intra in spiritul Craciunului – VIDEO


Vedeta a facut de aceasta data un gest care pare lipsit de egoism, dar care totusi a fost catalogat de catre rau voitori drept o strategie de PR pentru a-si imbunatati imaginea.


Indiferent de ratiunile “ascunse” artista s-a gandit sa imparta bucuria sarbatorilor si cu cei mai putin norocosi.
Cantareata vrea sa stranga bani in scopuri caritabile si s-a gandit ca unde sunt multi, puterea creste. Jennifer a facut un clip, in care apare alaturi de cei doi copii ai sai si ii roaga pe fanii sai din intreaga lume sa doneze o suma modesta de bani in scopuri caritabile.


"Daca fiecare dintre voi ar da doar un dolar sau mai mult, daca va simtiti generosi, cinci dolari ar fi ideal, am putea sa facem ceva ce nu s-a mai realizat pana acum", spune J. Lo in videoclip.


Pentru a-si stimula fanii sa contribuie la cauza sa nobila, Jennifer a promis ca fiecare contribuitor va fi automat inscris intr-un concurs, iar castigatorul va castiga o excursie in Porto Rico, unde va avea loc ultimul show din cadrul turneului "Dance Again World Tour".

"Haideti sa intram in spiritul Craciunului si sa fim parte din cel mai mare cadou de Craciun care a existat vreodata", a scris vedeta pe o retea de socializare.

VIDEO http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-2247460/Jennifer-Lopezs-twins-Max-Emme-steal-help-make-biggest-Christmas-gift-ever.html

Recomandari :