joi, 24 decembrie 2015

Advertismentul preotilor pentru Craciun !



Advertismentul preotilor pentru Craciun ! Nu invocati spiritele


Exorcistii si expertii in paranormal avertizeaza oamenii sa nu cumpere si sa nu foloseasca placa Ouija (sau Placa Spiritelor) in perioada Craciunului, asta daca nu vor ca fortele demonice sa le patrunda in case, scrie The Independent.

Avertismentul vine dupa ce o versiune moderna a „Placii Spiritelor” a fost anuntata ca fiind unul dintre cele mai cautate cadouri de Craciun.  Aceasta cerere crescuta vine in urma lansarii, luna trecuta, a filmului de groaza „Ouija”.

Un preot catolic din Dublin a avertizat ca joaca in necunostinta de cauza cu aceste placi Ouija poate avea consecinte ingrozitoare.
edfrg

„Este foarte usor sa deschizi poarta spiritelor demonice, dar este foarte greu sa scapi de ele. Oamenii, in special cei tineri, adolescentii, care sunt mai deschisi experimentelor de acest fel, pot fi foarte naivi crezand ca vor contacta doar spiritele celor dragi trecuti in nefiinta. Este ca si cum ai pleca in Africa cu gandul ca esti imun la Ebola”, a declarat preotul exorcist.

Placa Ouija (sau Placa Spiritelor) este o placa plana marcata cu literele alfabetului, numerele 0-9, cuvintele „DA”, „NU”, „salut” (ocazional) Si „la revedere”, impreuna cu diverse simboluri Si elemente grafice. Acesta placa foloseste o planseta (o piesa mica din lemn in forma de inima) sau un indicator mobil pentru a indica mesajul unui asa-zis spirit pe placa in timpul unei sedinte de spiritism.

Mesaje amuzante de Craciun Mesaje si Statusuri de Anul Nou – Revelion
cioic Urari de Anul Nou
lma i Mesaje de Revelion
ym
love Mesaje pentru persoana iubita de Revelion – Cu dragoste de Anul Nou