sâmbătă, 30 decembrie 2017

Top 30 cele mai inspirate mesaje de Anul Nou 2020

Mesaje de Anul Nou. Idei de SMS-uri, urări şi felicitări

Mesaje de Anul Nou 2020. Cele mai frumoase texte cu urări şi felicitări de revelion 2019-2020. 

SMS-uri haioase şi amuzante pentru telefon pentru: rude, prieteni, colegi, profesori, copii, părinți și bunici.

Mesaje de Revelion 2020 care pot fi trimise prin SMS sau pe Facebook. Alege în funcție de destinatar

Cele mai frumoase mesaje și urări de Anul Nou 2020



1. Treci peste ce-a fost, crede cu adevărat în tine. Anul Nou e o carte deschisă cu reţetele succesului, alege ce ţi se potriveşte şi porneste la drum cu încredere! La mulţi ani! O viaţă împlinită şi fericită!

2. Iubirea, înţelepciunea, încrederea şi generozitatea să vă călăuzească paşii în noul an! La mulţi ani!

3. Un an nou, cu certificat de garanţie. Oferta valabilă doar în noaptea de 31 decembrie 2019 – 1 ianuarie 2020!

4. Tată bun, mamă iubita, azi e ziua potrivită să vă spun ce vă doresc, să v-arat cât vă iubesc. Va doresc întai de toate, un an nou cu sănătate, voie bună, trai uşor, bucurie şi mult spor. La mulţi ani

5. Anul 2020 să îţi aştearnă în cale potecă netedă, vegheată de steluţe norocoase şi îngeri bălai! Iar dorinţele tale, toate-toate să se împlinească, câte una în fiecare zi! La mulţi ani!Citeste si Mesaje si urari de Revelion in engleza !

6. A mai trecut un an… Să-ţi aminteşti cu plăcere de toate împlinirile, cu melancolie de toate clipele frumoase şi cu încredere de tot ce nu ai reuşit... Fii mândră că ai rămas acelaşi suflet cald!

7. E cumpăna dintre ani! Să privim înapoi cu iertare, înainte cu speranţă, în jos cu înţelegere şi în sus cu recunoştinţă! Speranţa să vă deschidă poarta spre un An Nou plin de bucurii şi împliniri. La mulţi ani !

8. La mulţi ani cu sănătate. Domnul să vă dea de toate. Poate un strop de fericire, poate unul de iubire, poate unul de noroc, poate toate la un loc.Citeste si Sms-uri - Mesaje de Revelion 2017-2018


9. Gândiţi-vă la trecerea dintre ani ca la o poartă. Puteţi să treceţi prin această poartă în noul an şi să luaţi cu voi doar lucrurile şi gândurile bune. LA MULŢI ANI!

10. LA MULTI ANI cu bucurie! Casa, casa să vă fie, Masa, masă să rămâie Iar în jurul ei să vie Oameni buni, de omenie, Să v-aducă veselie, Gânduri bune, cumpătate şi urări de sanatate/ Zile multe şi prospere, de la Dumnezeu putere/ Să învingeţi relele ce va-ncurcă vieţile!

Citeste mai departe