luni, 11 noiembrie 2019

Atmosfera de Craciun


Atmosfera de Crăciun

Oferă casei tale dispoziția și atmosfera de Crăciun – cea mai magică sărbătoare a anului. Folosește trucuri simple și 3 elemente de bază: lumini, arome și decorațiuni, ce vor transforma casa ta într-o adevărată țară a minunilor, iar tu îți vei dori ca sărbătoarea să dureze mai mult timp.

Lumânările sunt cea mai bună opțiune pentru o lumină caldă și naturală. Le poți găsi într-o diversitate de forme și mărimi, atrage atenția și la aroma lor. Pentru Crăciun e potrivită aroma de condimente – vanilie, scorțișoară sau portocale. Le poți amesteca pentru a obține combinații deosebite.

Poți încerca să te joci cu lumini, decorând bradul cu luminițe albe. Pentru un efect mai interesant, poți să le pui pe rafturi și alte elemente de mobilă sau să le agăți pe perete.


Dacă e să vorbim de aromele Crăciunului, niciuna nu poate fi comparată cu cea a unui brad. Mirosul proaspăt de brad ajută să te relaxezi după o zi lungă și se potrivește perfect cu aroma lumânărilor. Dacă nu ai spațiu suficient pentru un pom de Crăciun, poți decora casa cu ramuri de molid și conuri pentru a reda spiritul sărbătorilor. Totuși un brad natural este o alegere mai bună. Spre deosebire de brad artificial, el este degradat mai ușor și nu are efecte negative asupra naturii. Folosește cuișoare și portocale pentru a-i accentua aroma.


Decorațiunile de Crăciun mereu sunt asociate cu ghirlandele. Folosește-le pentru a decora pereții, ferestrele și cadrele de uși. Le poți înlocui cu panglici, ce se potrivesc nuanțelor interiorului tău. Nu uita de ornamente pentru brad, globuri, lanțuri și decorațiuni pentru masa de sărbătoare – huse pentru scaune și tăcâmuri, față de masa cu ornament festiv. Dă dovadă de creativitate!

Există un milion de posibilități de a reda casei tale spirit de sărbători, alege cea care se potrivește gustului și stilului tău. Crează-ți propriul azil confortabil și așteaptă Crăciunul să vină.