vineri, 15 iulie 2011

Cugetarea Zilei / O poveste celebra si reala !!!


Astazi va prezentam povestea unei tinere sotii insarcinate care a mers la doctor; avea apendicita si tratamentul necesita anumite proceduri. Dupa tratament, medicul i-a spus tinerei mame ca cea mai buna solutie ar fi avortul, pentru ca este probabil ca bebelusul sa se nasca cu un defect.
Curajoasa mama a refuzat si a nascut copilul. Andrea Bocelli spune ca acea femeie era mama lui, iar bebelusul era el si se bucura ca a luat acea decizie curajoasa. El spune in continuare ca spera ca aceasta "povestioara" sa le dea curaj femeilor care se afla intr-o situatie dificila, pentru ca acestea sa ia hotararea justa.
Dupa aceea canta un cantecel de pe ultimul sau album, un cantec de fericire care le place copiilor lui:
"Vreau sa traiesc asa cu soarele pe fata, si sa cant fericit, cu o fericire suprema. Vreau sa traiesc asa, cu aerul muntilor, pentru ca aceasta bucurie nu costa nimic."
(I want to live like this with the sun on my face, and I sing happily, gracefully. I want to live like this, with the air of the mountains, because this enchantment doesn't cost anything.)

Născut cu un glaucom grav, Andrea Bocelli a orbit total la vârsta de 12 ani după un accident de fotbal.




În 1992, starul rock italian Zucchero a înregistrat cu Bocelli un cântec de al sau, Miserere, de pe albumul cu același nume pentru a i-o trimite tenorului italian, maestrul Luciano Pavarotti. După ce l-a auzit pe Bocelli cântând, acesta i-a spus lui Zucchero: "Mulțumesc că ai îregistrat un cântec atât de frumos. Nu ai însă nevoie de mine pentru a-l cânta. Lasă-l pe Andrea să cânte cu tine. Deocamdată pentru acest cântec nu există unul mai bun". În februarie 1994 Bocelli a intrat în Festivalul San Remo la secțiunea Nouveniti cu cântecul Il mare calmo della sera, câștigând. Albumul sau de debut, numit dupa cântec, a fost lansat imediat.


APASA LIKE DACA TI.A PLACUT