miercuri, 1 februarie 2012

Adevarul despre tratatul ACTA

 TOTUL DESPRE ACTA !!!


Dacă va fi ratificat, ACTA va avea implicaţii majore pentru libertatea de exprimare, accesul la cultură şi viaţa privată, va afecta comerţul internaţional şi va reprezenta un obstacol în calea inovării.
EXPLICATIA DE LA PRO TV :

ROBOTZII SUNT SI EI ANTI ACTA


Anonymous Mesaj :"Salutari cetateni ai Romaniei, noi suntem Anonymous! In timp ce protestele voastre pierd din intesitate din cauza vremii nefavorabile si politicienii vostri isi continua circul pe ecranele televizoarelor, Parlamentul European a semnat ACTA, care impune o dictatura pe Internet: fiecare aspect al vietii activitatii voastre pe Internet va fi monitorizat ( ...)
Ar trebui sa stiti ca dincolo de jocuri video, filme si divertisment in general, exista lucruri importante care ii aduc pe oameni impreuna: comunicarea. Dreptul de a furniza si primi informatie este luat odata ce ACTA a fost semnat. (...) "Trebuie sa realizati ca acesta este primul pas catre o dictatura care va limita libertatea de exprimare, drepturile noastre si, in cele din urma, dreptul de a trai pe aceasta planeta. Dar sa nu va temeti deoarece Anonymous este de partea voastra"

Raportorul din PE privind ACTA a demisionat
Kader Arif, raportorul Parlamentului European pe dosarul ACTA a demisionat vineri in semn de protest, informeaza BBC.
"Condamn intregul proces care a dus la semnarea acestui acord: fara nicio consultare a societatii civile, lipsa transparentei de la inceputul negocierilor, amanari repetate ale semnarii textului fara a se da nicio explicatie, respingerea recomandarilor Parlamentului asa cum au aparut ele in rezolutiile noastre", a spus Arif.

Sunt cateva tari care nu semnat tratatul ACTA. Este vorba de Germania, Olanda,  Cipru, Estonia si Slovacia, tari care au refuzat sa semneze acest document deoarece l-au considerat prea dur.


Semneaza petitia STOP ACTA
Vezi lista celor care au semnat in numele tau Tratatul ACTA ->  LISTA TRADATORILOR – CEI CARE AU SEMNAT TRATATUL ACTA

IMPREUNA SUNTEM MAI PUTERNICI!  NU FI INDIFERENT ! DA MAI DEPARTE ACEST ARTICOL SAU AJUTA-NE CU LIKE IN LUPTA IMPOTRIVA ACTA ! ESTE SI  LIBERTATEA TA IN ACEST “JOC”!!!