duminică, 3 iunie 2012

Vlad ( Lala Band ) & Holograf - Sa nu-mi iei niciodata dragostea ( video )


Vlad  ( Lala Band ) & Holograf - Sa nu-mi iei niciodata dragostea ( video )


Pe 3 iunie, la cel de-al doilea concert “LaLa Summer Love”, pe scena Arenelor Romane va urca legendara trupa HOLOGRAF, alaturi de tinerii din LaLa Band. Dupa cum stim, trupa Holograf a aparut intr-unul dintre episoadele serialului-fenomen, “Pariu cu Viata” ( video de mai sus )  iar patru dintre cuplurile celebre din acelasi serial, apar in videoclipul “Cat de departe”, semnat Holograf. 
Holograf, una dintre cele mai mari si importante trupe romanesti, isi va face aparitia aproape de finalul concertului “LaLa Summer Love” de pe 3 iunie.  Acestia vor canta celebra piesa “Sa nu-mi iei niciodata dragostea”, pe care au interpretat-o si alaturi de Vlad Gherman in “Pariu cu Viata” iar ce-a de-a doua va fi, bineinteles, “Cat de departe”, cel mai nou single Holograf!
Fanii trupei-vedeta a serialului “Pariu cu Viata”, difuzat de Pro TV, dar si fanii HOLOGRAF, au acum ocazia sa-si vada idolii intr-un nou concert incendiar! Acestia isi pot achizitiona biletele din aceleasi puncte: reteaua nationala Eventim din magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti si Humanitas.

LaLa Band va asteapta pe 2 si pe 3 iunie la Arenele Romane, de la orele 20:00, pentru o dubla experienta “LaLa Summer Love”!!
 sursa: Protv

Din aceeasi categorie :