luni, 11 februarie 2013

Testul de fidelitate de Valentine`s Day !

Ai descoperit niste cadouri ascunse de Valentine`s Day si ai primit altceva ?

Metoda de a teste e foarte simpla, pui pe cineva ca sa-ti seduca partenerul. Exemplu de persoane care se ocupa cu asa ceva este Arabella Mazukki care-i  plătită să seducă bărbaţii de către soţiile şi iubitele acestora, extrem de suspicioase şi care cred că sunt înşelate. Ce le face să creadă că sunt înşelate?

"Afacerea mi se triplează după Sfântul Valentin. Cele mai multe apeluri le primesc de la femeile care au găsit o factură pentru lenjerie intimă scumpă sau un colier cu diamante şi primesc un pupic pe obraz sau un CD ieftin", povesteşte Arabella pentru The Sun.

"Anul trecut am primit un telefon de la o femeie care găsise o factură pentru lenjerie cu trei numere mai mică şi s-a dovedit, din păcate, că era adevărat şi era înşelată".

Femeia povesteşte că cele mai dificile cazuri sunt cele în care suspiciunile se adeveresc şi femeile sunt înşelate.

La 32 de ani, Arabella câştigă aproximativ 3000 de lire sterline pentru fiecare caz pe care îl primeşte şi are alte 4 angajate care lucrează alături de ea. Spune că a ajutat la prinderea în flagrant a peste 200 de bărbaţi şi femei şi spune că aceste cazuri în care trebuie să seducă clientul par cele mai simple, dar sunt cele au nevoie de cel mai mult timp, ca să cunoască bărbatul respectiv -urmărindu-l- şi să afle cum l-ar putea seduce.



"Lucrăm alături de clientă, îi cerem sfatul şi aflăm ce îl impresionează şi cum reacţionează. Dacă e la un bar sau hotel, mă aşez lângă el şi arăt singură, sperând că astfel va veni să vorbească cu mine. Dacă e mai timid, intru eu în vorbă cu el, flirtez puţin şi aştept să se desfăşoare lucrurile", povesteşte Arabella, care spune că bărbaţii încep să trimită sms-uri aproape întotdeauna, pentru că se simt mai siguri pe ei şi flirtează mai uşor în scris decât în viaţa reală, iar astfel se adună probleme duse iubitelor sau soţiilor.

10 feb. 2010 ... Top 10 cadouri pentru El de Valentine`s Day si Dragobete. 1. Pentru un barbat caruia ii place sa se plimbe mult prin lume, sa calatoreasca ar fi ...
club13news.blogspot.com/.../cadouri-de-ziua-indragostitilor.html