miercuri, 12 februarie 2014

Oamenii cu superputeri exista !

4 Oameni care au capatat super-puteri in urma unor accidente grave !
1. Un bărbat lovit de fulger s-a apucat să cânte la pian

Tony Cicoria a avut o idee proastă într-o zi furtunoasă. Bărbatul s-a gândit să-şi sune mama de la un telefon public în mijlocul unei furtuni.

Un fulger a lovit cabina telefonică, a intrat prin aparat şi l-a lovit drept în faţă, oprindu-i inima. Deşi a avut câteva sechele, bărbatul şi-a revenit complet de pe urma accidentului.
La scurt timp după ce ultimele simptome au dispărut, acesta a simţit nevoia obsesivă de a asculta muzică de pian.

După ce a ascultat numai muzică clasică o vreme, bărbatul a început să audă muzică de pian în cap. Era atât de intensă, încât a pus mâna pe un pian, pentru prima dată în viaţa lui şi a început să cânte. Prima sonată scrisă de fostul chirurg ortoped s-a numit "Sonata Fulgerului".


2. O bătaie ce l-a adus aproape de moarte l-a transformat în geniu matematician şi artist

Jason Padgett este singurul caz din lume de om care a devenit un geniu în matematică şi artist talentat după ce era să moară în urma unei bătăi pe care a luat-o de la nişte hoţi de buzunare.
După ce a fost agresat pe o stradă lăturalnică de doi hoţi, bărbatul a ajuns la urgenţe cu o contuzie urâtă la cap. După externare, el a început să experimenteze senzaţii ciudate.

Lumina soarelui se vedea ca un fel de grafic geometric, iar oamenii care se mişcau descriau tot felul de modele geometrice în urma lor, ca nişte dâre matematice, perfect echilibrate.

După trei ani în care nu a ieşit din casă, speriat de felul în care vedea lumea, bărbatul şi-a făcut curaj şi a început să deseneze ce vedea.

Acum este singurul om din lume care poate desena fractali fără riglă şi compas, cu mâna liberă. Desenele lui geometrice sunt vândute ca arta grafică de mare valoare.

3. Un accident vascular cerebral l-a transformat într-un pictor de succes

La numai 35 de ani, Jon Sarkin era un chiropractician de succes, cu un mariaj fericit şi un bebeluş de nouă luni. Pe când juca golf cu un prieten, bărbatul a simţit ceva ciudat în capul lui şi s-a prăbuşit.

După un accident vascular cerebral grav, o operaţie în urma căreia şi-a pierdut o parte din creier şi mutle luni de spitalizare în care aproape a murit de câteva ori, bărbatul a renăscut.

În urma groaznicului eveniment care aproape l-a costat viaţa, Sarkin s-a trezit că simte nevoa acută de artă. El a devenit un pictor, sculptor şi artist grafic de succes datorită schimbărilor suferite în zonele din creier afectate.

Tablourile lui se vând, în medie, cu 10.000 de dolari bucata.

4. Febra care i-a dat o supermemorie şi talent la pictură

Franco Magnani a ajuns în SUA în 1960 şi s-a stabilit în oraşul american San Francisco. Pe vapor, tânărul brutar s-a îmbolnăvit şi a făcut o febră mare.

Reuşind să scape de misterioasa boală, tânărul s-a apucat să picteze locuri din Italia pe care nu le văzuse de 30 de ani. Reprezentările satului Pontito, unde italianul locuise când era doar un bebeluş sunt atât de reale, că pot fi confundate cu fotografii ale localităţii.

Medicii au spus că febra mare de care a suferit pe vapor i-a declanşat aşa zisa epilepsie a lobului temporal. Italianul povesteşte că imaginile din amintirile cele mai vechi îi apar brusc, cu multe detalii şi efectiv îl obligă să le picteze cât mai repede.

Recomandari :

Testul de fidelitate de Valentine`s Day !
Bancul Zilei !
Cele mai tari site-uri de Torrente TOP 2012
"Am ascuns cadavrul...Ce fac acum?"
Socant!! A adus pe lume un copil ciudat!