luni, 28 iulie 2014

Poti sa traiesti fara sa dormi?

Sunt persoane care nu au dormit ani...


Omul care nu a dormit de 50 de ani:
    Un roman nu pune geana pe geana de 50 de ani!Corneliu Costinescu, a ajuns la venerabila varsta de 78 de ani, chiar daca nu mai doarme de pe la 28 de ani!
"N-a fost nici un factor declansator. S-a intamplat intr-o noapte, apoi a continuat. Am luat pastile, crezand ca e din cauza stresului. Am fost la doctor, insa nu mi s-a gasit nimic in neregula", a povestit in trecut omul de fotbal.
La inceput, mergea prin camera toata noaptea, doar-doar il va lua somnul. Cand si-a dat seama ca totul e in van, s-a linistit:
"Ma intind in pat si ma odihnesc. Doar ca nu dorm. Nu ma mai deranjeaza demult aceasta situatie. Medicii mi-au spus ca nu se intampla nimic grav, nu apar alte probleme", a dezvaluit Corneliu Costinescu.

Omul care nu a dormit de 41 de ani:      

   Thai Ngoc, sustine ca nu a mai dormit din 1973, dupa ce a facut o febra extrem de puternica. Barbatul este sanatos tun Desi a apelat la somnifere pentru a reusi sa adoarma, barbatul putea sa inchida ochii doar cateva minute si atat. Astfel, pentru a-si ocupa timpul, barbatul munceste la ferma sa, unde locuieste impreuna cu familia lui, ingrijind animalele, iar noaptea are grija ca hotii sa nu-i calce proprietatea.