duminică, 27 iulie 2014

Top 10 cele mai stranii locuri din lume!

    Ce trebuie sa stii despre cele mai
"de groaza" locuri din lume !!!


 Topul a fost conceput de catre hauntedamericatours.com ca un ghid de calatorie printre fantome pentru turistii americani amatori de fiori pe sira spinarii dati de pe lumea cealalta si enumera zece locuri "de groaza" din lumea intreaga:

Locul 10:Gettysburg, Pennsylvania (SUA)

    Locul bataliei din 1863 la Gettysburg, Pennysylvania, considerata a fi cea mai atroce din timpul Razboiului Civil American. Despre Gettysburg se spune ca este cea mai bantuita destinatie de calatorie, fiecare metru patrat de pamant fiind susceptibil oricand de o aparitie stranie, nu numai pe campul de bataie, dar si in oras.



Locul 9:Unit 731 Experimentation Camp, Harbin, Manchuria (China)

    Unitatea 731 a lagarului de concentrare de la Harbin, Manciuria, in China. Este considerat Auschwitz-ul Asiei si, scrie ghidul de calatorie, in termeni de umanitate si oroare isi merita pe deplin numele.
Cel putin 3.000 de prizonieri chinezi au fost ucisi n acest loc de catre soldatii imperiali japonezi, alti 250.000 murind treptat datorita experimentelor facute pe ei. Spre exemplu, au fost infectati cu ciuma bubonica, antrax si holera, mai apoi facandu-li-se pe vivisectie pentru a se observa schimbarile survenite in organism.De foarte multi ani, aparitii paranormale sunt semnalate frecvent la Harbin: lumini fantomatice, aparitii ectoplasmice care merg la pas pe langa fostele sali de tortura, se aud voci de niciunde




Locul 8:Spitalfields/Whitechapel, Londra (Anglia)

    Whitechapel/Spittalfields, zona in care ucidea Jack Spintecatorul in Londra. Identitatea celui supranumit Jack Spintecatorul, care a mutilat pana la moarte in 1888 cinci prostituate, a ramas pana acum tot necunoscuta, desi s-a speculat ca ar fi fost un doctor sau chiar nepotul reginei Victoria, printul Albert Victor.Zona este una dintre cele mai vizitate din lume pentru fantome, nu numai pentru victimele lui Jack Spintecatorul, ci si pentru spiritele locale cunoscute de multa vreme, precum cea a unui capitan de corabie asasin ce bantuie un pub sau o trasura neagra trasa de cai albi ce se apropie de tine fara un sunet si dispare cat ai clipi din ochi. 


Locul 7:Auschwitz-Birkenau, Oswiecim (Polonia)

    În lagărele de concentrare situate la circa 60 de kilometri vest de Cracovia se aproximează că 2,5 milioane de persoane au fost ucise în timpul nazismului. Camerele de gazare şi celulele sunt acum deschise vizitatorilor, însă mulţi dintre turişti au renunţat la tur din cauza sentimentelor şi senzaţiilor bizare pe care locul le trezeşte.
    Mai mulţi oameni au căzut în depresie după o astfel de experienţă, iar alţii au povestit că au simţit atingerea unor „mâini invizibile” sau că au auzit şoapte. De asemenea, unii fotografi au surprins prezenţe ciudate în pozele realizate la Auschwitz-Birkenau.



Locul 6:Castelul lui Dracula din Transilvania. 

    Pentru fantomele din castelul lui Dracula, ghidul de calatorie american se multumeste sa dea doar referinte literare, printre care si cateva fragmente din cartea lui Bram Stoker.
   Dovezi concrete ale unei sustinute activitati fantomatice in schimb nu. Locul 6 il ocupa insa castelul lui Dracula inaintea altora, probabil pentru faima castigata pe glob cu armata de filme sangeroase cu vampiri turnate la Hollywood, Dracula fiind unul dintre primii eroi vampiri si cel mai celebru din istoria filmului.


Locul 5:Colosseum, Roma (Italia)

    Cel mai mare amfiteatru antic ce poate fi vizitat în zilele noastre ascunde şi el mistere. Unii dintre turiştii care au vizitat locul în care se luptau gladiatorii au povestit că au auzit şoapte sau că au simţit atingerea unor fantome. Alţii au mărturisit că şi răgetul leilor sau clinchetul armelor se aude uneori.



Locul 4: Galeriile Subterane din Edinburgh (Scoţia)

    Construite iniţial pentru depozitarea hranei sau a altor bunuri, galeriile subterane din Edinburgh au fost abandonate din cauza umidităţii excesive. Astfel, locul s-a transformat ulterior în adăpost pentru oamenii săraci. Din cauza bolilor ce s-au răspândit rapid, sute de persoane şi-au pierdut viaţa în „subsolul” Edinburghului.
Astăzi, despre galerii se spune că sunt bântuite. Unii dintre cei care au vizitat locul au suferit răni sau zgârieturi ale căror provenienţă a rămas un mister. De asemenea, fotografiile realizate în interior au surprins prezenţe ciudate.

Locul 3:Pădurea Aokigahara (Japonia)

    La poalele Muntelui Fuji, în partea de nord-vest, pe o suprafaţă de 35 de kilometri pătraţi, se întinde pădurea supranumită şi „Marea de Copaci”. Etichetată drept „una dintre cele şapte porţi spre Iad”, Aokigahara este locul în care aproximativ 500 de persoane se sinucid în fiecare an. Japonezii spun că pădurea este posedată de monştri şi alte creaturi bizare, dar şi că numeroase fenomene paranormale se petrec aici. În plus, din cauza depozitelor mari de fier, busosele turiştilor ce se aventurează în inima pădurii se defectează, lăsându-i pe aceştia să rătăcească în direcţii greşite.
Mulţi dintre turişti au dispărut pentru totdeauna.  


Locul 2:New Orleans, Louisiana

    Orasul New Orleans, Louisiana. Este considerat cel mai bantuit oras din Statele Unite, faima castigata probabil de faptul ca este patria americana a voodoo-ului, dar si orasul in care odioasa bogatasa Delphine LaLaurie, una dintre cele mai faimoase criminale in serie, isi tortura si ucidea sclavii, impreuna cu sotul ei, dr. Leonard LaLaurie. In New Orleans au fost vazute bantuind inclusiv fantome de caini si pisici.

Locul 1:Catacombele din Paris (Franţa)

     Cine s-ar fi gândit că sub frumoasa capitală a Franţei se află aproape 280 de kilometri de tuneluri ce adăpostesc un imens osuar? Acesta a fost înfiinţat cu secole în urmă, când mai multe cimitire de la marginea Parisului au fost desfiinţate pentru ca oraşul să poată fi extins. Astfel, osemintele a aproximativ 6 milioane de persoane dezgropate la vremea respectivă au fost mutate în osuarul construit în tunelurile unei foste mine.
Deşi ocupă doar o mică parte a reţelei de galerii subterane, „Imperiul Morţii” a devenit cunoscut drept cel mai înfricoşător loc din lume imediat ce a fost deschis publicului în anul 1876.
Multe grupuri de turişti au povestit că au simţit energii extrem de ciudate în timpul vizitelor în catacombe, că s-au simţit urmăriţi sau chiar că au văzut fantome. În plus, mai multe persoane care s-au aventurat în tunel au dispărut fără urmă.