miercuri, 22 noiembrie 2017

La Timisoara se deschide targul de Craciun la Cetate !

Începând de sâmbătă, la Timişoara se deschide târgul „Crăciun la Cetate”. Evenimentul organizat la Bastionul Maria Theresia de Muzeul Naţional al Banatului îşi aşteaptă vizitatorii cu o „reţetă” diferită de evenimentele similare, promovând mai ales brandurile timişorene.

Sâmbătă seara, de la ora 19, se va deschide prima ediție a acţiunii „Crăciun la Cetate”, care va avea loc în curtea Bastionul Maria Theresia. Organizatorii târgului sunt Muzeul Național al Banatului și Consiliul Județean Timiș.

„Crăciunul la Cetate” vrea să fie o alternativă la târgurile obișnuite și propune ieșirea din standardele prezente la acţiuni similare în ultimii ani în preajma sărbătorilor de iarnă. Misiunea evenimentului este să aducă în fața publicului în primul rând branduri timișorene, spun organizatorii.


Şi programul artistic al târgului de Crăciun va fi unul special. Pe 25 noiembrie 2017 vor cânta cei de la Eugene the Cat – cea mai importantă formație de electro-swing din Austria dar şi Pannonia Allstars Ska Orchestra – una dintre cele mai energice trupe din estul Europei. Ska, raggae, funk – într-un cocktail oferit de o trupă care are deja 5 prezențe la festivalul Sziget.Începând de sâmbătă și până în 5 ianuarie 2018, organizatori îşi propun o abordare diferită în care evenimentele muzicale și non-muzicale vor face diferența.Alte Articole :