miercuri, 10 august 2011

Soc la Nationala : Mutu şi Tamaş exclusi DEFINITIV din lot !!!

Daca tii la Nationala Romaniei Promoveaza acest articol pe facebook, google, etc ...  nu lasa fotbalul romanesc pe mana speculantilor !!!
Dupa meciul  dezastruos  San Marino ( cea mai slaba echipa din lume ) - Romania, Victor Piturca a facut anuntul soc : "Mutu şi Tamaş sunt exclusi definitiv din nationala" , " Nu am nevoie de salvatori la nationala ". 
Dupa  cum  a decurs meciul din aceasta seara cred ca avem nevoie si de vant, ... sa bata in favoarea noastra. 
Romania s-a chinut cu San Marino mai bine de o repriza si jumatate pentru a inscrie; iar cand a facut-o tricolorii s-au bucurat si au multumit divinitatii !!! Cand vre-o data ati vazut asa ceva la Nationala de Aur,  unde  toti isi doreau sa inscrie pentru palmares intr-un meci cu un asemenea adversar.

De ce au fost exclusi ? pentru ca au intarziat luni la antrenamentul pentru amicalul cu San Marino.
Culmea e ca Piturca a aflat a doua zi  ( marti ).... cum se face asta.... a intarziat si el ??? - Ba mai mult azi Gsp-ul a relatat ca ar fi intarziat pentru ca au baut !
 Si inca ceva uitati cum prezentatorul gsp tv instiga ca Mutu sa nu mai fie primit :
Da daca au gresit merita sanctionati dar nu exclusi din lot ! Cu cine vom juca in acest caz ?  Ne-am chinuit cu San Marino; ba mai mult am atacat si miseleste cand ar fi trebuit sa dam mingea adversarilor din fair play, pe scurt ....  ne-am umilit azi cu echipa  lui Piturca !!!
Mai jos puteti viziona reportajul de la sport.ro unde Mutu recunoaste ca a intarziat
Alalteieri seara s-a intamplat, nu a seara. NU a fost vorba de alcool. Stim cum e Piti, nu trebuie sa intarziem. Am intarziat o ora. Diseara nu joc nici eu nici Tamas”, a declarat Mutu. intrebarea noastra ... e bun simt sau e amenintat sa nu spuna si altceva?

Se pare ca scaunul lui Nea` Piti  e solid si asta din cauza mafiei fotbalului care vrea sa promoveze anumiti jucatori doar pentru bani ( pentru a creste cota anumitor jucatoi ), ce rezultate avem ... nu mai conteaza  !!! ASA CA ... ADIO MUTU !, ADIO TAMAS !, ADIO CHIVU ! ( Acestia sunt 3 jucatori care pot face diferenta ! ) ....

Daca tii la Nationala Romaniei Promoveaza acest articol pe facebook, google, etc ...  nu lasa fotbalul romanesc pe mana speculantilor !!! Nu spune NU VALORILOR !!! Nu uita de cate ori ai sarit in sus de bucurie la golurile lui Mutu !;  Nu te lasa MANIPULAT de presa!!!