duminică, 9 decembrie 2012

Horoscopul lunii decembrie 2012. Afla cum iti va merge de sarbatori

 Horoscopul lunii decembrie 2012. Afla cum iti va merge de sarbatori



Berbec

Dragoste
Inainte de a lua orice decizie importanta, gandeste-te de doua ori. Pune lucrurile in balanta, fa o lista de plusuri si minusuri si abia apoi ia hotararea.  Nu te grabi sa te desparti de cineva sau sa te arunci in bratele primului iesit in cale. S-ar putea sa fii indusa in eroare de niste promisiuni desarte, asa ca ai grija la deciziile pripite luate pe plan sentimental.

Cariera
Luna asta ar putea fi luna ta. Daca majoritatea colegilor intra in spiritul sarbatorilor de iarna si nu mai stau cu gandul la munca, tu, dimpotriva, ai un elan extraordinar, care nu va fi trecut neobservat de sefi.

Bani
Ai grija la cat cheltuiesti in luna cadourilor, pentru ca s-ar putea sa ai nevoie de o suma mare de bani in viitorul apropiat pentru ceva important. Trebuie neaparat sa iti faci un plan financiar, ca sa nu ramai fara bani.





 Taur


Dragoste
S-ar putea sa ai parte de un inceput de luna agitat pe plan sentimental. Nu are rost sa va certati pe locul unde veti petrece Sarbatorile, insa se pare ca micile conflicte din perioada asta sunt inevitabile. Din fericire spre final de luna reusiti sa va intelegeti mai bine si ajungeti la un numitor comun.  Sunteti amandoi dispusi sa faceti compromisuri ca sa iesiti din aceasta stare tensionata.

Cariera
Incearca sa nu te implici prea tare la job in probleme care nu te privesc in mod direct sau care nu necesita o rezolvare urgenta, pentru ca s-ar putea sa inrautatesti lucrurile. Lasa-i pe oameni sa-si rezolve singuri problemele si nu te baga acolo unde nu iti e locul.

Bani
Din pacate, decembrie nu se anunta o luna prea grozava din punct de vedere financiar. S-ar putea ca mult asteptata prima de Craciun sa nu fie exact ceea ce te asteptai. Incearca sa nu faci cheltuieli nejustificate.




 Gemeni

Dragoste
Multi oameni trec prin depresii de Sarbatori si este posibil ca si tu sa ai o stare mai proasta. Trebuie insa sa iti amintesti ca indiferent de problemele pe care le ai in dragoste, intotdeauna vei avea prietenii aproape. Nu uita sa iti arati in aceasta luna recunostinta fata de cei care au stat alaturi de tine in momentele grele.

Cariera:
Sa iti recunosti greselile nu este un lucru rau, ci, dimpotriva. Vei fi respectata de catre colegi. Nu te teme sa faci schimbari in cariera, chiar daca e sfarsit de an. Daca tu simti nevoia de schimbare, nu sta prea mult pe ganduri.

Bani
Luna decembrie te solicita mult din punct de vedere financiar si e posibil sa ramai fara bani. Nu are rost sa te panichezi: prietenii apropiati iti vor sari in ajutor! Nu te arunca sa faci achizitii de lux sau obiecte de care nu ai nevoie.



 

 Rac


Dragoste
Nu te lasa influentata de “prieteni” pe plan sentimental luna aceasta. Chiar daca ei nu iti vor raul, sfaturile pe care ti le dau ajung intr-un final sa iti faca mai mult rau decat bine. Esti capabila sa iei singura decizii in dragoste, nu trebuie decat sa iti urmezi instinctul.

Cariera
Fiecare om este talentat intr-un anumit domeniu. In luna decembrie vei reusi sa te faci remarcata cu talentul tau special. Desi lumea din jurul tau se va grabi sa iti dea sfaturi, desi tu nu le-ai cerut, trebuie sa tii minte ca te vei descurca mai bine pe cont propriu.

Bani
Nu trebuie sa te abtii de la cumparaturi in luna cadourilor si chiar ar fi recomandat sa te rasfeti cu mici placeri vinovate. Ai grija totusi sa nu iti para rau atunci cand vei vedea la final factura! Ar fi recomandat sa nu intri in noul an cu datorii.




 Leu


Dragoste
Nu are niciun rost sa faci pe sefa in relatie luna aceasta, pentru ca nu vei ajunge la niciun consens. Fii calma, evita sa faci crize si poate luna viitoare vei reusi sa iti impui punctul de vedere. Pur si simplu decembrie nu e luna ta!

Cariera
Vei fi destul de frustrata luna aceasta la job, avand in vedere ca ai senzatia ca nimeni nu te asculta si nu tine cont de ideile tale. Cel mai bun lucru pe care poti sa il faci este sa lucrezi pe cont propriu. O data ce vei putea demonstra ca ideile tale sunt competente, nimic nu va mai sta in calea succesului.

Bani
Ai muncit din greu pentru banii tai asa ca depinde doar de tine pe ce vrei sa ii cheltuiesti. Nu te lasa influentata de altii cand vine vorba de banii si bugetul tau, cumpara ce vrei tu, nu ce vor cei din jurul tau.  Nu e cazul sa faci acte caritabile cu cine nu are neaparat nevoie.



 Fecioara


Dragoste
Ca relatia ta sa mearga bine, trebuie sa te concentrezi mai mult pe nevoile partenerului tau decat pe ale tale. Neimplicarea ta poate fi interpretata de persoana iubita ca lipsa de interes. Fii afectuoasa si implicata daca nu vrei sa ramai singura de sarbatori!

Cariera
Ai muncit din greu ca sa ajungi acolo unde esti azi, insa nu uita ca meriti si tu putin timp liber, mai ales de Sarbatori. S-ar putea sa ii enervezi pe cei din jur prin faptul ca practic dormi la birou, desi tu te plangi constant de asta.

Bani

Pui mereu banii pe primul plan, insa ei nu sunt cel mai important lucru in viata. Toata lumea are probleme cu banii, asa ca nu mai face din tantar armasar si incearca sa iti gestionezi mai bine bugetul.




 Balanta


Dragoste
Exista multa tensiune in relatia ta in aceasta perioada si daca nu recurgi la compromisuri este posibil sa ai parte de certuri urate. Tine cont si de parerea partenerului tau atunci cand iei o decizie.

Cariera
Incearca sa nu iesi in evidenta cu orice pret, pentru ca s-ar putea sa cazi in ridicol si sa iti enervezi colegii. Ai rabdare si lasa lucrurile sa nearga de la sine, fara sa le fortezi. Va veni si randul tau sa te afirmi si sa iti faci publice parerile.

Bani
Nu te baga in cheltuieli peste puterile tale. Fii sigura ca iti poti permite ceva inainte sa cumperi si nu te risca la cadouri costisitoare. S-ar putea ca un prieten apropiat sa aiba nevoie de ajutor financiar in aceasta perioada.





 Scorpion


Dragoste
Nu trebuie sa te deprimi din cauza ca esti singura in perioada sarbatorilor. Dimpotriva, poate e exact ceea ce ai nevoie. Profita de statutul asta, mergi la petreceri si vei cunoaste oameni interesanti.

Cariera
Nu e momentul sa stralucesti acum, pentru ca nimeni nu te va remarca – toata lumea e cu gandul la Sarbatori! Fa-ti treaba, indeplineste-ti sarcinile si evita sa te bagi in dispute care nu te privesc.

Bani
Problemele tale finaciare par sa se rezolve luna aceasta si probabil vei primi o prima de Craciun destul de consistenta. Totusi, nu-ti cheltui banii pe lucruri prea costisitoare. Vei avea parte si de o surpriza pe plan financiar la final de luna.





 Sagetator


Dragoste
S-ar putea sa ai parte de mici certuri cu iubitul, insa cea mai buna parte dupa o disputa este impacarea! Fii spontana, foloseste-ti imaginatia si relatia ta va inflori

Cariera
Profita de finalul de an si las-o mai moale cu stresul de la job. Acorda-ti putin timp liber si incearca sa te relaxezi. Iti vei da seama ca te-ai stresat mai mult decat era cazul pentru lucruri neimportante.

Bani
Meriti din plin sa te rasfeti un pic in luna cadurilor. Sunt bani munciti din greu, asa ca acum este momentul sa culegi roadele muncii tale. Fa-ti o lista cu lucruri pe care le doresti si nu mai sta pe ganduri.




 Capricorn


Dragoste
Sunt momente in care pui relatia cu iubitul pe plan secund, ceea ce ar putea cauza probleme in cuplu. Cateodata pur si simplu nu iei lucrurile in serios si asta nu face bine relatiei. Ceea ce tie ti se poate parea amuzant sau neinteresant poate fi exact opusul pentru persoana iubita. Ai grija la ce cuvinte alegi in discutiile cu iubitul, se pare ca el este ultrasensubil luna asta!

Cariera
Oricat ti-ar placea sa iti dai cu parerea despre colegii tai, ai face bine ca de data asta sa iti tii parerile pentru tine. Cel mai bine este sa iti vezi de treaba ta si sa nu te bagi in problemele altora.

Bani
Nici sa nu te gandesti sa faci achizitii extravagante luna aceasta. Desi pare imposibil sa faci economii in luna cadourilor, inceara! Pune deoparte o parte din prima de sarbatori, s-ar putea sa ai nevoie de ea mai tarziu.





 Varsator


Dragoste
Mici neintelegeri intre tine si iubit s-ar putea sa apara in luna decembrie, mai ales ca amandoi aveti personalitati puternice. Probabil vei incepe sa iti pui intrebari  in legatura cu relatia, daca merita sau nu sa o continui. Nu lua decizii pripite, gandeste-te bine inainte de a lua o hotarare definitiva

Cariera
Esti destul de frustrata pentru ca nimeni nu tine cont de ideile tale, care sunt considerate prea avandardiste. Incearca sa le prezinti oamenilor lucrurile intr-un mod mai simplu si vei vedea ca te vor lua in serios.

Bani
Incearca sa nu mai visezi la lucruri nerealiste pe care le poti face cu banii si gaseste-le utilizari mai practice. Investeste in ceva ce eventual iti va aduce si un pic de profit.



 Pesti


Dragoste
Finalul anului este o perioada prielnica pentru tine sa iti consolidezi relatia sau sa incepi una noua. Farmecele tale se pare ca sunt irezistibile in luna decembrie si partenerul va fi vrajit de personalitatea ta. Daca esti singura…nu vei mai fi pentru mult timp!

Cariera
Nu-ti asuma prea multe riscuri la locul de munca si incearca sa-ti duci toate sarcinile la bun sfarsit, pas cu pas. Organizarea este secretul acestei perioade. Vei fi rasplatita pentru tot ceea ce faci, dar nu in aceasta luna.

Bani
Nu e cel mai bun moment sa te arunci la cumparaturi in exces. Ai rabdare si planifica-ti toate cheltuielile din timp. Ai grija la persoanele care vor doar sa profite de generozitatea ta.