duminică, 7 martie 2010

Jaf armat la turneul de poker din Germania ( video - imagini inedite )

Jaf armat Live in Germania

Un grup înarmat de şase persoane a luat cu asalt cel mai mare turneu de poker din Germania, ce avea loc într-un hotel de lux din Berlin. Printre jucătorii de la mese se afla şi un roman, Ciprian Cârstea , care şi-a rupt piciorul în îmbulzeala generală relatează Pro TV. Alţi doi români părăsiseră clădirea înainte să înceapă nebunia.

Ciprian Cârstea, romanul care a trăit jaful de la Berlin, este unul dintre cei mai apreciaţi jucători de poker profesionişti. În ultimii ani, ai noştri s-au făcut remarcaţi la turnee mondiale şi europene, unde au reuşit sa câştige sume fabuloase. Timişoreanul Teodor Carabă a plecat în februarie cu peste 500.000 de euro de la turneul desfăşurat la Deauville, în Franţa.


Mai mulţi participanţi au fost răniţi uşor din cauza panicii create, a declarat purtătorul de cuvânt al poliţiei, Carsten Mueller.

Tâlharii i-au obligat pe angajaţi să le înmâneze banii, după care au reuşit să scape, însă poliţia nu a oferit detalii referitoare la suma furată. Cu toate acestea, ziarele locale susţin că hoţii au furat 800.000 de euro.
Potrivit martorilor citaţi de AP, hoţii deţineau arme automate, macete şi grenade. În imaginile surprinse de camerele de luat vederi, se poate vedea cum unul dintre atacatori este prins şi pus la pământ de către unul dintre agenţii de pază. Cu toate acestea, el este nevoit să îl lase să plece, după ce este ameninţat de un alt hoţ, cu o macetă.



Jackpotul pentru turneul care se desfăşoară pe parcursul a cinci zile este de 1 milion de euro, aproximativ 1.000 de jucători fiind atraşi de potul cel mare.
Sursa: Click, protv, youtube