luni, 18 ianuarie 2010

Catalin Maruta la un pas de bataie

Aer de vedeta Vs. Smecher ?
 Maruta a fost protagonistul unui incident neplacut  in incinta unui complex sportiv aflat in Parcul Tineretului din Capitala. Venit pentru o sedinta de fitness, prezentatorul emisiunii "Happy Hour", Maruta, a inceput cu o alergare usoara pe banda. Ca sa treaca timpul mai usor, acesta conversa cu prietenul sau, care ocupa o banda de alergat invecinata. Potrivit unui martor ocular, dupa cateva zeci de minute, un tanar aflat si el in sala l-a abordat pe Maruta, intrebandu-l cat mai are de gand sa ocupe aparatul, cu atat mai mult cu cat, dupa parerea lui, nu il folosea, pentru ca era prea ocupat sa vorbeasca. Iritat, prezentatorul i-a raspuns intr-o maniera zeflemitoare, lucru care l-a scos din sarite pe barbatul care deschisese discutia, determinandu-l sa treaca la amenintari.
"Mai avea un pic si il lua la bataie pe Maruta", ne-a povestit sursa noastra. Din fericire, conflictul s-a stins in acest punct, fara urmari fizice pentru niciuna dintre partile implicate.

Contactat telefonic, prezentatorul Pro TV a negat existenta vreunui incident. "Eu merg de mult acolo, cu prietenul si finul meu, Tudor, fost coleg de la TVR, dar nu s-a intamplat nimic. Este si greu sa se petreaca asa ceva pentru ca dimineata, cand merg eu acolo, sunt putini oameni in sala, deci nu cred ca se punea problema sa se bata cineva pe aparate. In plus, Tudor este si bun prieten cu patronul complexului de acolo", ne-a declarat vedeta. Sursa: Cancan