marți, 5 ianuarie 2010

A/H1N1 a bagat Cronica Carcotasilor in Doliu

A murit un Cârcotaş ...

Actorul de la "Cronica Cârcotaşilor" a murit, azi-dimineaţă, la vârsta de 37 de ani, la Spitalul "Matei Balş" din Capitală, în urma unor complicaţii la plămâni, după ce a contractat virusul A/H1N1, au declarat reprezentanţi ai postului Prima TV.

Toni Tecuceanu era cunoscut mai ales pentru că îi interpreta, de obicei, pe Vadim Tudor, Adrian Năstase şi Gigi Becali în scenetele din emisiunea "Cronica Cârcotaşilor". Şerban Huidu spune că Toni a suferit puternicul acces de pneumonie în timp ce se afla la el acasă, în vizită, în Ajunul Crăciunului.

Huidu şi-a dus imediat colegul la Spitalul Municipal. De acolo, Tecuceanu, suspect de gripă nouă, a fost transferat la “Matei Balş”, la secţia de Terapie Intensivă. În ultimele zile, starea de sănătate a actorului s-a agravat, deşi a fost o zi, sâmbătă, când medicii au anunţat semne de îmbunătăţire. “Respiră aproape singur, nu mai are febră şi sperăm într-o evoluţie mai bună in viitoarele zile”, scria Şerban Huidu pe blogul său.


În această dimineaţă, însă, actorul în vârstă de 37 de ani a murit. Născut pe 13 ianuarie 1972, Toni Tecuceanu a participat la misiuni de menţinere a păcii sub comanda Organizaţiei Naţiunilor Unite. Pe site-ul "Cronicii Cârcotaşilor", el se descria ca fiind "un monstru cu sensibilitate de copil
, câteodată nervos".

“Să lucrezi la Cronică înseamna râs cât cuprinde"

Actorul a jucat în mai multe spectacole de teatru, în filme şi producţii de televiziune. În 2006, la Gala Tânărului Actor - HOP, Toni a câştigat premiul pentru cel mai bun actor, pentru interpretarea rolului "Lomeier" din spectacolul "Noapte arabă", în regia Theodorei Herghelegiu, piesă ce a fost jucată pe scena Teatrului Foarte Mic din Capitală.

"Amintiri din Epoca de Aur 1 - Tovarăşi, frumoasă e viaţa!" este printre ultimele producţii în carei a jucat, de aceasta dată în rolul unui miliţian.

Toni Tecuceanu a făcut parte din echipa Cârcotaşilor de mai bine de patru ani.