vineri, 18 mai 2012

Socant!! A adus pe lume un copil ciudat!

            A adus pe lume un copil ciudat!

  
Nasterea unui copil ar trebui sa fie unul dintre cele mai fericite momente din viata unei femei, insa cu siguranta acest sentiment nu a fost trait de o femeie din Nigeria.

Potrivit Daily Trust, femeia de 30 de ani a nascut prin cezariana. Viitoarea mama nu a avut nici cea mai vaga idee ca este ceva in neregula cu sarcina ei, medicii anuntand-o in urma ecografiilor ca va aduce pe lume gemeni.

Pana si medicii au fost socati de ceea ce urmau sa vada. Copilul avea craniul despicat in spate si niste ochii enormi “ca de broasca”. Doctorul care a confirmat nasterea a declarat ca nou-nascutul, care suferea de anencefalie, a murit la putin timp dupa nastere, insa mama nu a avut probleme de sanatate.


Anencefalia este o malformatie congenitala care presupune absenta coloanei vertebrale si a creierului. Majoritatea copiilor care se nasc cu acest defect congenital mor la nastere.

Potrivit echipei de medici care a analizat cadavrul, nimic nu poate explica modul ingrozitor in care arata copilul. “Poate doar consumul de droguri sau ierburi sa produca asa ceva“, a declarat o sursa din spital.


Recomandari:

Subtitrari seriale

Bancul zilei

Mesaje Statusuri

 



APASA LIKE  PENTRU A FI LA CURENT CU NOUTATILE



APASA LIKE DACA TI-A PLACUT