luni, 14 decembrie 2009

Noaptea dintre ani in copac

Oferta de Revelion !!!

.
Citeste despre revelion
Intrarea în casă se face pe o punte din lemn, dinspre coasta muntelui. Partea din faţă se află la o înălţime de peste zece metri, iar terasa este mărginită de balustrade din mesteacăn necojit. Între crengile copacului a fost amenajată şi o mică terasă, de unde turiştii pot servi micul dejun şi îşi pot savura cafeaua admirând crestele munţilor Bucegi.

Căbănuţa este de fapt o mică garsonieră, însă are toate dotările necesare: apă caldă, căldură, curent electric şi toaletă.

În interior spaţiul nu este foarte mare, asta şi pentru că trunchiul copacului iese din podea, exact în mijlocul camerei, însă cei 40 de metri pătraţi oferă tot confortul de care e nevoie pentru o vacanţă romantică. Pentru o atmosferă ca la carte, colţurile camerei sunt decorate cu lumânări parfumate şi felinare discrete.

Cel mai greu obiect din cabană, cada imensă, cu design în stilul de început de secol XX, tronează destul de aproape de salteaua pusă direct pe jos şi înconjurată de un baldachin alb. Chiar dacă preţul pentru pachetul de Revelion este de talia unui sejur în Austria, zeci de turişti au considerat acest loc perfect pentru a petrece noaptea dintre ani.

Preţul este de 660 de euro pentru cinci nopţi de cazare, cu mic dejun şi cină festivă, toate servite la pat. Proprietarul a spus că a avut foarte multe rezervări, dar primul venit a fost primul servit.

Turiştii ajung aici în primul rând din curiozitate, aşa se face că toate weekendurile până la sărbători au fost deja rezervate.

În casa din copac cuvântul de ordine este intimitatea. Singurele aşa-zise inconveniente le reprezintă vântul şi veveriţele. Şi asta pentru că cei doi fagi bătrâni care străbat terasa şi dormitorul se mişcă uneori în bătaia vântului, iar veveriţele nu ţin cont de chiriaşi şi se mai joacă din când în când pe acoperiş. Sursa : Realitatea.net


Alte articole din aceasta pagina :