vineri, 4 decembrie 2009

Aici e Mos Nicolae

Mos Nicolae e in City Mall Bucuresti

Euro Kid TV ii invita pe copii la ziua lui Mos Nicolae in City Mall. Numere de magie, dresura cu porumbei, momente muzicale si coregrafice, face-painting, concursuri, artificii, confetti... La City Mall va poposi Mos Nicolae, cu tolba plina de farmecul basmelor desprinse din muzica ingerilor si din dansul gandurilor bune. Pe 5 decembrie, Euro Kid TV aduce viziunea copiilor in fata lui Mos Nicolae printr-o magie inspirata din tot ce este bun si frumos. Sa ne bucuram de darurile Mosului si sa-i cantam La Multi Ani!

Euro Kid TV prezinta emisiuni special dedicate copiilor cu sustinerea frecventei postului generalist Euro Channel TV, care acorda celor mici ocazia de a urmari emisiuni distractive si educative in fiecare dupa-amiza, intre orele 13:00 p.m. si 18:00 p.m. Euro Kid TV este proiectul nostru de suflet, adresat tuturor copiilor si famiilor acestora. Programele create pentru ei reprezinta productii exclusive si speram ca publicul celor mici sa devina fan infocat al acestui post de televiziune unic in Romania, a declarat domnul Nikos Konstantinidis, Director General al Euro Kid TV.



Despre Euro Kid TV
Euro Kid TV Tele Viziunea copiilor de toate varstele este un post de televiziune privat si independent care difuzeaza emisiuni dedicate copiilor pe teme diverse si de interes atat pentru cei mici, cat si pentru cei mari. Programele difuzate ating domenii variate, precum: educatie, familie, arte, medicina, stiri, sport, curiozitati etc. Euro Kid TV raspunde necesitatii pietei propunand o grila de programe realizate cu, despre si pentru copiii de toate varstele, deopotriva educative si distractive.
Sursa : comunicatemedia
Departamentul de Comunicare
Tel: 074 999 0001 / 074 999 0002

.
.