joi, 19 iulie 2012

NOUA IPOTEZA ! Sage Stallone s-a sinucis ?!

 Sage Stallone s-a sinucis ?!



Initial, autoritatile au venit cu ipoteza ca fiul celebrului actor Syllvester Stallone era dependent de medicamente, in camera lui fiind gasite mai multe flacoane de dimensiuni impresionante. Acum, autoritatile iau in calcul o noua ipoteza.

Surse din randul anchetatorilor au declarat pentru TMZ ca Sage este banuit ca ar fi fost dealer si nu dependent de medicamente. Acesta ar fi vandut cu precadere Vicodin, un medicament puternic administrat pentru ameliorarea durerilor moderate pana la severe. Un argument in acest sens fiind greutatea lui Sage, care era peste cea normala unui barbat de inaltimea sa. Tendinta de a slabi excesiv este un indiciu evident in cazul personelor dependente de droguri su medicamente.

In camera lui Sage au fost gasite 60 de flacoane uriase, dar goale, ceea ce ar fi insemnat 30.000 de pastile de Vicodin. Anchetatorii cred ca respectivele capsule ar fi fost trimise peste mari si tari. Intre timp, prieteni aropiati sustin ca Sage nu ar fi fost in stare sa isi ia viata.

"Nu cred ca a fost sinucidere. Cred ca ceea s-a intamplat a fost un accident. Am vorbit cu el in urma cu doua saptamani si am povestit despre nunta mea, parea ca si el se gandeste la acest pas", a spus Stephen Wozniak, un prieten apropiat.

Edd Filiti ( varul lui Sage) a postat pe contul de Facebook un mesaj prin care-i învinovăţeşte pe Stallone şi pe actuala sa soţie, Jennifer Flavin, de moartea lui Sage. Potrivit tânărului, vărul său şi-a sunat tatăl să-i ureze ,,La mulţi ani!", însă nimeni nu i-a răspuns, motiv pentru care s-a simţit exclus.