miercuri, 4 iulie 2012

Bancul Zilei ( faza reala )

Poate ati patit sa va urcati in alt metro, autobuz, tramvai sau poate chiar tren... dar  ati auzit macar pe cineva ca s-a imbarcat in alt avion din greseala ???

Un surfer profesionist din Marea Britanie care a vrut sa ajunga cu un avion Ryanair in Biarritz, sudul Frantei, s-a coborat in mult mai frigurosul oras Malmo din Suedia.
Culmea, angajatii aeroportului nu au observat ca tanarul de 19 ani e pe cale sa se imbarce in aeronava gresita, dupa ce au schimbat portile de imbarcarea in ultimul moment.
Biletul lui Toby Donachie a fost verificat de doua ori, insa nimeni nu si-a dat seama ca tanarul va ajunge la destinatia gresita.
Toby a realizat ca zboara spre destinatia gresita numai cand echipajul avionului a anunta ca aeronava a intrat in spatiul aerian al Danemarcei.
Membrii echipajului au spus ca nu si-au dat seama ca este un pasager in plus in avion, pentru ca un copil se ascundea atunci cand au facut ei numaratoarea.
Compania Ryanair l-a transportat inapoi in Marea Britanie, l-a cazat intr-un hotel si l-a transportat in Franta a doua zi. Totul gratis.

Sursa:ProTV