joi, 19 iulie 2012

SOCANT !!! Cei de la USL îi jignesc pe liderii UE


 OARE PANA UNDE ... ?


Furioşi că UE nu a tolerat acţiunile care au afectat statul de drept, politicieni ai actualei Puteri i-au atacat dur pe liderii europeni.
Reprezentanţi de seamă ai USL, care până acum câteva luni invocau în discursurile lor valorile europene, au folosit în ultimele zile un limbaj politic pur românesc împotriva liderilor Comisiei Europene şi ai Parlamentului European. 

Chiuariu îl atacă pe Barroso
Un exemplu este Tudor Chiuariu, fost ministru al Justiţiei în 2007 în Guvern PNL, care şi-a permis să ridice tonul şi să-l critice pe Jose Manuel Barroso, preşedintele CE.
„Pentru domnul Barroso nu contează experimentele Ridzi şi Udrea şi sistemul Băsescu-Boc-Udrea pe care românii au fost nevoiţi să-l suporte în ultimii ani. Domnul Barroso nu a fost preocupat că fiica domnului Băsescu a ajuns în Parlamentul European finanţându-şi campania electorală prin corupţie, prin intermediul doamnei Ridzi", spune Chiuariu.
„Barroso uită că Justiţia nu se poate face de către magistraţi cu salarii tăiate şi uită să spună că Guvernul Ponta a reîntregit salariile magistraţilor. A făcut Barroso ceva în 2009 la strigătele disperate ale Justiţiei pe care acum o plânge?", a continuat Chiuariu să-şi verse nervii pe Barroso.


Nicolăescu îi acuză pe „prietenii lui Băsescu"
Eugen Nicolăescu, fost ministru al Sănătăţii în Guvernul Tăriceanu în anii 2007-2008, ia în râs raportul MCV şi pare că nu dă doi bani pe el pentru că este făcut de „prietenii lui Băsescu".
„Raportul privind MCV va avea mai mult caracter politic, pentru că, la nivelul Comisiei Europene, marea majoritate a comisarilor, inclusiv preşedintele Comisiei, fac parte din PPE, prietenul politic al domnului Băsescu", a declarat Eugen Nicolăescu.

Ponta: „Demontaţi propaganda fascistă!"
Nici Victor Ponta nu s-a putut abţine de la a-şi ataca adversarii. Acesta i-a făcut „fascişti" pe cei care spun că punctele negative din MCV sunt doar din guvernarea sa.
„Vă rog pe toţi membrii Guvernului să demontaţi minciunile şi propaganda celor care vor vorbi că în raport sunt numai ultimele trei săptămâni din viaţa României. Patru ani, 11 luni şi o săptămână în fruntea României a fost preşedintele suspendat Băsescu, dar tot ce a fost rău propaganda lor va spune că este din cauza noastră. Vă rog pe toţi să demontaţi această propagandă fascistă, că numai fasciştii şi comuniştii rescriau istoria de fiecare dată şi să explicaţi foarte clar că ceea ce este bun trebuie continuat, iar ce s-a constatat că e greşit trebuie îndreptat", a îndemnat Ponta.