marți, 31 iulie 2012

Comportament de sportiv ! Marius Niculae de la FC Vaslui

Marius Niculae unul din jucatorii de la FC Vaslui se pare ca nu a avut stapanirea si educatia pe care ar trebui sa o aibe un sportiv ...


Inainte de prima manşă din turul III al Ligii campionilor cu Fenerbahce, Marius Niculae a intrat în atenţia Poliţiei după ce ar fi bătut un şofer în trafic. Incidentul a avut loc luni după-amiază, în jurul orei 11:30, pe podul aflat la ieşirea din municipiul Bârlad spre Vaslui, acolo unde se lucrează la modernizarea şoselei şi se circulă pe un singur sens.


Din spusele martorilor, Marius Niculae se afla în maşina sa şi era urmat, într-o altă maşină, de team-managerul galben-verzilor, Daniel Stanciu.

Aceştia susţin că cei doi nu au vrut să acorde prioritate autoturismelor care veneau din faţă şi, la un moment dat, au fost blocaţi de o altă maşină în care se afla un tânăr de 29 de ani, din localitatea vasluiană Zorleni, care era însoţit de tatăl său.

De aici până la scandal nu a mai fost decât un pas, iar primul care a lovit a fost fotbalistul.

Între cei patru s-a iscat o bătaie generală, din care cel mai şifonat a ieşit Daniel Stanciu, care a fost aruncat peste pod.

Tânărul care venea spre Bârlad a sunat la 112 şi a solicitat ajutorul poliţiştilor.

„Un bărbat din localitatea Zorleni a sunat la 112 şi a reclamat faptul că a fost agresat de alţi doi bărbaţi. Poliţiştii au demarat imediat cercetări, au descoperit care sunt toate cele patru persoane implicate în scandal şi urmează să stabilească împrejurările în care s-a produs altercaţia. În cazul în care se vor face plângeri, se vor lua şi măsurile legale ce se impun", a declarat Mihaela Ştraub, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Vaslui.